Kristasta sanottua

”Krista on hyvä ystäväni ja arvostan häntä suuresti myös edustajatoverina. Krista on asiantunteva, ahkera ja energinen. Hänen suuri sydämensä sykkii pienen ihmisen puolesta.”
– Jutta Urpilainen, valtionvarainministeri, SDP:n puheenjohtaja

”Satakuntalaista naisenergiaa tarvitaan edelleen eduskunnassa. Arvostan Kristan ajatuksia ja tapaa, jolla hän hoitaa meidän satakuntalaisten asioita.”
– Marika Uimaluoto, lähihoitaja, Merikarvian kunnanvaltuuston puheenjohtaja

”Krista on uskottava ja asiansa osaava poliitikko, jolla on sydän paikallaan. Nyt tarvitsemme Kristaa ja muita viisaita ihmisiä antamaan Suomen tulevaisuudelle suuntaa.”
– Maarit Feldt-Ranta, kansanedustaja (SDP)

”Krista on helposti lähestyttävä työtoveri, jonka kanssa yhteispeli on sujuvaa.”
– Sari Palm kansanedustaja (kd)

”Krista on arvopohjaltaan ja toimintatavoiltaan juuri sellainen ihminen, jonka varaan voimme uskoa eduskunnassa tehtävät päätökset.”
– Heli Vannemaa, terveydenhoitaja, kaupunginvaltuutettu, Pori

”Kansanedustaja Krista Kiuru on äärimmäisen ahkera on sitten kyse lainsäädäntötyöstä eduskunnan lakivaliokunnassa tai ihmisoikeustyöstä Euroopan neuvostossa. Intohimo ihmisten puolustamiseen näkyy myös Kristan toiminnassa kuluttaja-asoiden parissa.”
– Ilkka Kantola, kansanedustaja (SDP)

”Krista on aktiivinen ja innokas. Hän tuntee kansainväliset kysymykset erittäin hyvin ja on tehnyt hyvää työtä Euroopan Neuvostossa, jossa olemme yhdessä puolustamassa eurooppalaisia ihmisoikeuksia. Krista on hyvä ja positiivinen yhteistyökumppani.”
– Kimmo Sasi, kansanedustaja (kok)

”Krista on sinnikäs ja sisukas. Hän on ahkera julkisten palveluiden puolustaja. Hän on minunkin kansanedustajani.”
– Rauno Vesivalo, sairaanhoitaja, Tehy:n 1.varapuheenjohtaja

”Krista on mukava työkaveri, jonka kanssa on ollut ilo tehdä töitä. Mukavuutta tärkeämpää on kuitenkin se, että Krista perehtyy asioihin ja osaa perustella ja puolustaa kantaansa. Arvostan Kristan kiinnostusta kansainvälisiin asioihin, sillä Suomi ei pärjää käpertymällä kuoreensa.”
– Susanna Huovinen, kansanedustaja (SDP)

”Krista Kiuru on toiminut eduskunnan ulkoasiainvaliokunnassa asiantuntevasti ja ahkerasti. Olen myös kiinnittänyt huomiotani hänen hyvään kielitaitoonsa ja laaja-alaiseen kansainväliseen osaamiseensa. Hän tulee myös hyvin toimeen työyhteisössä sosiaalisen ja ystävällisen luonteensa johdosta.”
– Pertti Salolainen kansanedustaja (kok)

”Arvostan Kristaa, ihmistä, jolla on halu ja kyky uudistaa poliittista päätöksentekoa ja vahva, selkeä näkemys oikeudenmukaisuudesta ja tasa-arvosta.”
– Katri Kujanpää, Kankaanpään Ty pj, SDP:n puoluevaltuuston jäsen

”Krista on myös Eurooppa- ja ihmisoikeuskysymyksissä ryhmämme kantavia voimia”
– Erkki Tuomioja, ulkoministeri

”Olen tehnyt Kristan kanssa yhteistyötä eduskunnan ulkoasianvaliokunnassa, EUasioita käsittelevässä suuressa valiokunnassa ja eduskunnan ihmisoikeusryhmässä. Kristasta näkee, että hän on omistautunut työlleen ja seuraa paljon myös kansainvälisiä asioita. Eduskunnassa tarvitaan ihmisiä, jotka osaavat toimia puoluerajojen ylitse.”
– Pekka Haavisto, kansanedustaja (vihr)

”Politiikassa tarvitaan juuri tällaisia persoonia. Kristalla on halua kehittyä työssään ja ennen kaikkea sydän paikallaan.”
– Mikael Jungner, kansanedustaja (SDP)

Kommentit

Jätä kommentti